Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

  


  Την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 18:00 ο Άγιος Βασίλης της Αστυνομίας μοίρασε δώρα στα παιδιά μας. Η γιορτή των παιδιών έγινε στο κοσμικό κέντρο «Πιερίδα» υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας και της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Πιερίας.

 Το πρόγραμμα τα εκδήλωσης περιελάμβανε τον Άγιο Βασίλη που εκτός από δώρα μοίραζε στα παιδιά γλυκίσματα και μπαλόνια, μια ομάδα με την επωνυμία «Πολυθέαμα» την οποία περιελάμβανε έναν απίθανο ταχυδακτυλουργό – γελωτοποιό με τρεις βοηθούς (ξωτικά) που προσφέρανε άφθονο θέαμα και παιχνίδι σε παιδιά και τους γονείς τους. Το πρόγραμμα περιελάμβανε και πλούσιο δείπνο το οποίο ήταν προσφορά της διεύθυνσης του καταστήματος που μέσα από δω όλοι μας τους ευχαριστούμε.
   Όλοι μαζί στο τέλος φύγαμε γεμάτοι αναμνήσεις και με μια υπόσχεση να το επαναλάβουμε και του χρόνου.   Ο πρόεδρος το  Δ.Σ. και τα μέλη της Τ.Δ. ΙΡΑ Πιερίας εύχονται σε όλους χρόνια πολλά , ευτυχισμένο το 2015 υγεία , ευτυχία και ευημερία σε όλο τον κόσμο.





Για το Δ.Σ. 
SERVO PER AMIKECO
Ο Πρόεδρος                                               Ο Γενικός Γραμματέα


Φρειδερίκος Μαρκόπουλος                              Αλέξανδρος Καραογλανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου