Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

  


  Την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 18:00 ο Άγιος Βασίλης της Αστυνομίας μοίρασε δώρα στα παιδιά μας. Η γιορτή των παιδιών έγινε στο κοσμικό κέντρο «Πιερίδα» υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας και της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Πιερίας.

 Το πρόγραμμα τα εκδήλωσης περιελάμβανε τον Άγιο Βασίλη που εκτός από δώρα μοίραζε στα παιδιά γλυκίσματα και μπαλόνια, μια ομάδα με την επωνυμία «Πολυθέαμα» την οποία περιελάμβανε έναν απίθανο ταχυδακτυλουργό – γελωτοποιό με τρεις βοηθούς (ξωτικά) που προσφέρανε άφθονο θέαμα και παιχνίδι σε παιδιά και τους γονείς τους. Το πρόγραμμα περιελάμβανε και πλούσιο δείπνο το οποίο ήταν προσφορά της διεύθυνσης του καταστήματος που μέσα από δω όλοι μας τους ευχαριστούμε.
   Όλοι μαζί στο τέλος φύγαμε γεμάτοι αναμνήσεις και με μια υπόσχεση να το επαναλάβουμε και του χρόνου.   Ο πρόεδρος το  Δ.Σ. και τα μέλη της Τ.Δ. ΙΡΑ Πιερίας εύχονται σε όλους χρόνια πολλά , ευτυχισμένο το 2015 υγεία , ευτυχία και ευημερία σε όλο τον κόσμο.





Για το Δ.Σ. 
SERVO PER AMIKECO
Ο Πρόεδρος                                               Ο Γενικός Γραμματέα


Φρειδερίκος Μαρκόπουλος                              Αλέξανδρος Καραογλανίδης

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Αναμνηστική αγιογραφία Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπου δώρο στην Τ.Δ. Αχαΐας
Η συγγραφέας μας δωρίζει βιβλία της
 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
   ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

10 ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

Κατά το χρονικό διάστημα 28,29 και 30 Νοεμβρίου 2014 στα Καλάβρυτα Αχαΐας διοργανώθηκε από την Τ.Δ. Αχαΐας η 10η Φιλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων Ελλάδας με μεγάλη επιτυχία. Η συνάντηση των διοικήσεων ήταν αφιερωμένη στα 100 από τη γέννηση του ιδρυτή της Ένωσής μας Arthour Troop και ήταν ενταγμένη στις επίσημες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαβρύτων για τα 71 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
Την Τ.Δ. Πιερίας εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Ταμίας κ. Ρίζος Αθανάσιος με την σύζυγό του Παπανικολάου Μίνα. Ο κ. Ρίζος Αθανάσιος δώρισε στον πρόεδρο της Τ.Δ. Αχαΐας κ. Φώτογλου Σπύρο μια αγιογραφία που απεικονίζει τον «Άγιο Διονύσιο εν τω Ολύμπω». Επίσης, η κ. Παπανικολάου Μίνα, συγγραφέας, δώρισε βιβλία της με ποιητικές συλλογές της στον πρόεδρο της Τ.Δ. Αχαΐας κ. Φώτογλου Σπύρου και στον πρόεδρο του εθνικού τμήματος κ. Καραπατάκη Ιωάννη. νΗ Τοπική μας Διοίκηση είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια των εργασιών της φιλικής συνάντησης να διεκδικήσει τη διοργάνωση της 11ης Φιλικής Συνάντησης για την Πιερία κατά το χρονικό διάστημα 27,28,29 Νοεμβρίου 2015 η οποία θα είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και στα 11 χρόνια Φιλικών Συναντήσεων, όπου θα βραβεύσει τους πρωτεργάτες αυτής και εκείνους που την διοργάνωσαν για πρώτη φορά, δηλαδή την Τοπική Διοίκηση Βοιωτίας.



Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας

Φρειδερίκος Μαρκόπουλος                  Αλέξανδρος Καραογλανίδης